Naša filozofija

U Dental Implant Centru zalažemo se za pružanje vrhunskih kirurških, kozmetičkih, restorativnih i protetskih stomatoloških zahvata.

Zahvate izvode iskusni i priznati stručnjaci - doktori dentalne medicine i osoblje koji su prepoznati kao lideri na području opće stomatologije i implantologije.

Materijali i tehnike koje koristimo u svakodnevnom radu usklađeni su s najvišim standardom kvalitete koji prati najnovije svjetske trendove i vodeće svjetske proizvođače opreme i potrošnog materijala.

Naš tim stručnjaka svakodnevno gradi profesionalno, moderno i društveno odgovorno radno okruženje, u kojem je moguće isporučiti vrhunske zdravstvene usluge, ne samo našim pacijentima nego i njihovim obiteljima.

Naša praksa prilagođena je da udovolji svim vašim potrebama u najmanje tri važna segmenta:

1Mi smo na prvom mjestu opća stomatološka ambulanta. Naša filozofija temelji se na konceptu pružanja "sveobuhvatnog režima za idealno zdravlje vaših zubi".

  • Zdrave desni su prva stvar na koju obraćamo pozornost. Bez zdravih desni nije moguće daljnje tretiranje bilo kojeg dijela oralne šupljine. Preporučeni redoviti pregled je dva puta godišnje. Na tim pregledima pratimo stanje desni i zuba koje prema potrebi tretiramo. Vršimo temeljite preglede modernim dijagnostičkim metodama na modernim dijagnostičkim uređajima. Prevencija smanjuje rizik od brzog napredovanja infekcija i bolesti zubnog mesa, čeljusnih kostiju i zuba.
  • Prema potrebi nadomještamo izgubljene zube ili cijelo zubalo i restauriramo oboljele zube na način koji je udoban i bezbolan. Koristimo isključivo biokompatibilne materijale i najmodernije implantološke i implantoprotetske metode.
  • Redovno kontroliramo sva područja koji mogu zahtijevati reviziju zbog prethodnih zahvata, nesretnih okolnosti, infekcija, gubitka koštanog tkiva ili loma materijala.
  • Prema potrebi vršimo specijalističke preglede onih dijelova usne šupljine koji zahtjevaju pažnju specijalista te vodimo računa da sve postavljene dijagnoze pravovremeno tretiramo.
  • Savjetujemo vas o ispravnom načinu održavanja oralne higijene te vas strpljivo i stručno vodimo kroz eventualne terapijske tretmane.  
  • Ovaj sveobuhvatni plan za idealnu zdravlje zubi kombinira umjetnost i stomatološku znanost prilagođene vašem načinu života, osobnim stavovima o zdravlju i vašim financijskim mogućnostima.

2Opremljeni smo najmodernijom stomatološkom opremom i tehnologijom, uključujući računalne aplikacije za dijagnostiku i 3D planiranje.

  • Planiranje, ugradnju i protetsku opskrbu dentalnih implantata provodi tim iskusnih doktora dentalne medicine i asistenata pod nadzorom dr.med.dent. Željka Popadića - jednog od vodećih stručnjaka na području implantologije u Hrvatskoj i regiji.

3Iskren, prijateljski i otvoren odnos s pacijentom od iznimne nam je važnosti.

  • Sa iskustvom bivšeg Nobel Biocare™ mentorskog tima  organiziramo i vodimo edukacijske tečajeve na području oralne kirurgije i implantologije. Samim time, kvalificirani smo da našim pacijentima pružimo sveobuhvatnu savjetodavnu i stručnu pomoć oko bilo kojeg pitanja vezanog uz dentalnu medicinu i najsuvremenija dostignuća na području opće dentalne medicine i implantologije.

 

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".