Ljuskice

9147639 orig

Estetske keramičke ljuskice

2724735 origLjuskice su pojam vrlo često povezivan sa tzv. hollywoodskim osmijehom. Radi se o estetskom nadomjestku kojeg koristimo u slučajevima razmaka među zubima, obojenih zuba, ispucale cakline, karijesa, loše pozicioniranih zuba, itd. Prednja površina zuba se izbrusi u dubini od cca. 0,5 mm te se u zubnom laboratoriju na modelu ljuskica načini od bezmetalne keramike, tj. porcelana. Prednost ljuskice u odnosu na krunicu je u tome što je ljuskica konzervativniji rad od krunice u pogledu količine zuba koja se mora izbrusiti. Kvalitetna ljuskica je svakako Empress IPS tvrtke Ivoclar, a definitivno najkvalitetniji proizvod te vrste je e.max ljuskica također od Ivoclara. Najnovije dostignuće su „no-prep“ ljuskice tj. one koje se izrađuju bez brušenja zubi.

Saznajte kako bi keramičke ljuskice mogle izmijeniti vaš osmijeh brzo i uz minimalan trošak! Mock-up je postupak kojim na vašim zubima simuliramo mogući finalni izgled sa keramičkim ljuskicama, bez brušenja, a nakon nekoliko dana se ta simulacija lako skida sa vaših zuba.

Saznajte kako može izgledati vaš novi osmijeh prije nego ga kupite! 

2023505 orig2200173 orig

 

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".