Bijeljenje zubi

2668890 origBijeljenje zuba je danas izrazito popularan kozmetički zahvat kod pacijenata koji ili žele vratiti svoj stari osmijeh ili zablistati u novom sjaju. Zahvat je potpuno siguran, ne oštećuje zubnu caklinu. Postoje dva načina bijeljenja zubi, u ordinaciji te kod kuće. Bijeljenje zubi u ordinaciji daje izvrsne rezultate već kod jedne posjete te je uz više posjeta moguće izbijeliti zube i za više nijansi. Bijeljenje zubi kod kuće je vrlo praktično i jednostavno te je pogodno za pacijente koji ne žele duže vremena sjediti u našoj ordinaciji. 
U našoj ordinaciji koristimo jednu od najsuvremenijih metoda izbjeljivanja zuba  s pomoću Philips Zoom lampe. Osjetljivost zuba i povrat boje svedeni su na minimum. Za razliku od starih metoda kod kojih je bilo potrebno i do sedam dana čekanja ova metoda Vam omogućava da se vratite svojim starim navikama već sljedeći dan. Više o tome pročitajte OVDJE.

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".