All-on-4

1532886 orig

7721706 origMetoda nazvana „All-On-4®“ ili „Sve na 4“ tvrtke Nobel Biocare™ je u mnogočemu revolucionarna, a ono što je pacijentima najinteresantnije je to što je cijela procedura,uključujući inserciju implantata,tj. kirurški dio, i postavljanje mosta, tj. protetski dio, završena u 4-6 sati. Nije potrebna kompleksna kirurška nadogradnja nedostajuće kosti, implantati su stabilni i u minimumu zdravog koštanog tkiva.

Radi se o akrilatnoj reduciranoj protezi/mostu, načinjenoj od istog materijala kao i konvencionalna mobilna akrilatna proteza,  a mi u DIC-u koristimo najkvalitetniju opciju u tom rangu, Ivocap High Impact Acrylic trtke Ivoclar. Za razliku od potpune proteze ovaj most je na poseban način fiksiran za 4 implantata. Nakon perioda oseointegracije (vezivanja kosti za površinu implantata te tako fiksacije implantata) izrađuje se definitivni most NobelProcera Implant Bridge™ koji može biti cirkon-keramički, titan-keramički ili titan-akrilatni. Osim PIB-a postoje i druge CAD CAM opcije izrade definitivne restauracije kod All-On-4® koncepta, kao npr. Heraeus Kulzer cara I-Bridge®.

Dr. Željko Popadić je edukaciju iz All-On-4 tehnike prošao u vrhunskim centrima: CEOC u Gdansku u Poljskoj i naravno u Malo Clinic u Lisabonu u Portugalu! 

„All-On-4“ predstavlja izvstan omjer uloženog-dobivenog, a unapređenje kvalitete života je evidentno i neposredno!

3724384 orig

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".