Naša filozofija

V Dental Implant Centru si prizadevamo za vrhunske kirurške, kozmetične, restavracijske in protetične stomatološke posege.

Posege izvajajo izkušeni in priznani strokovnjaki – zdravniki in osebje, ki so priznani kot vodilni na področju implantologije in splošne stomatologije.

Materiali in tehnike, ki jih uporabljamo pri vsakdanjem delu, so usklajeni z najvišjimi kakovostnimi standardi, ki spremljajo najnovejše svetovne smernice in vodilne svetovne proizvajalce opreme in potrošnega materiala.

Naša ekipa strokovnjakov vsakodnevno gradi profesionalno, sodobno in družbeno odgovorno delovno okolje, v katerem je mogoče izvajati vrhunske zdravstvene storitve, ne samo našim pacientom, temveč tudi njihovim družinam.

Naša praksa prilagođena je da udovolji svim vašim potrebama u najmanje tri važna segmenta:

1Prvenstveno smo splošna stomatološka ambulanta, katere filozofija temelji na konceptu zagotavljanja "vsestranskega prizadevanja za idealno zdravje vaših zob".

  • Zdrave dlesni so prva stvar, na katero smo pozorni. Brez zdravih dlesni ni mogoče nadaljnje tretiranje katerega koli dela ustne votline. Priporočamo redne preglede dvakrat letno. Na teh pregledih spremljamo stanje dlesni in zob, ki jih po potrebi zdravimo. Temeljite preglede izvajamo s sodobnimi diagnostičnimi metodami z modernimi diagnostičnimi sistemi. Preventiva zmanjšuje tveganje hitrega napredovanja infekcij in bolezni zobnega tkiva, čeljustnih kosti in zob.
  • Po potrebi nadomeščamo izgubljene zobe ali celotno zobovje in restavriramo obolele zobe na udoben in neboleč način. Uporabljamo izključno biokompatibilne materiale in najsodobnejše implantološke in implatno protetične metode.
  • Redno nadzorujemo vsa področja, ki bi bila potrebna revizije zaradi predhodnih posegov, nesrečnih okoliščin, infekcij, izgube kostnega tkiva ali loma materialov.
  • Po potrebi izvajamo specialistične preglede delov ustne votline, ki zahtevajo pozornost specialista in skrbimo za pravočasno izvajanje vseh postavljenih diagnoz.
  • Svetujemo vam kako pravilno vzdrževati oralno higieno in vas potrpežljivo in strokovno vodimo skozi eventualne terapevtske tretmaje.  
  • Ta vsestranski načrt za idealno zdravje zob je kombinacija umetnosti in stomatološke znanosti, prilagojene vašemu načinu življenja, osebnim stališčem o zdravju in vašim finančnim zmožnostim.

2Opremljeni smo z najsodobnejšo stomatološko opremo in tehnologijo, ki vključuje računalniške aplikacije za diagnostiko in 3D modeliranje.

  • Diagnostiko, planiranje in vgradnjo dentalnih implantov izvaja ekipa izkušenih stomatologov in asistentov pod nadzorom dr. med. dent. Željka Popadića – enega od vodilnih strokovnjakov s področja implantologije in implantne protetike na Hrvaškem.

3Nenazadnje se nam zdi nadvse pomemben iskren, prijateljski in odprt odnos z našimi pacienti.

  • Z izkušnjami bivše Nobel Biocare mentorske ekipe organiziramo in vodimo edukacijske tečaje s področja oralne kirurgije in implantologije. S tem smo kvalificirani za vsestransko, svetovalno in strokovno pomoč našim pacientom glede vseh vprašanj povezanih s stomatologijo in najsodobnejših dosežkov na področju splošne stomatologije, implantologije in implantne protetike.

 

DIC Newsletter

Dentalic.eu stranice koriste kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Kako bi saznali više o kolačićima posjetite naše uvjete korištenja. Za nastavak pregleda kliknite na gumb "Slažem se".